Termeni si Conditii

Datele si informatiile prezentate in website-ul Metconf Feralla sunt folosite numai in scopuri informative si pentru promovare.
 
Utilizatorii acestui website pot folosi in mod liber informatiile obtinute direct de pe acesta, sub rezerva respectarii urmatoarelor conditii:
 
– Informatia de pe acest server poate fi supusa schimbarii fara aviz prealabil si nu reprezinta un angajament viitor din partea feralla.ro
 
– Atunci cand informatiile sunt incluse in documente destinate comercializarii (indiferent de suport), persoanele fizice sau juridice care publica aceste informatii trebuie sa informeze cumparatorii, atat inainte de a plati vreun abonament sau comision, cat si ori de cate ori acceseaza informatiile preluate de pe acest website, ca aceste informatii pot fi obtinute gratuit prin intermediul acestui website.
 
– Modificarea informatiilor de catre utilizator trebuie mentionata in mod explicit.
Utilizarea pe feralla.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva; feralla.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului website-ului.
 
feralla.ro nu garanteaza ca serverele pe care este gazduit sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transimitere, caderi de linie sau orice alti factori similari
 
Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, feralla.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site.
 
feralla.ro nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea meterialelor de pe site.
 
In eventualitatea in care considerati conditii de utilizare mai sus inacceptabile pentru dumneavoastra, ne cerem scuze si va rugam sa nu continuati exploatarea datelor si informatiilor prezentate pe acest website
en_USEnglish